Rapid, Modern si Inovativ
Servicii complete pentru afacere ta


SERVICIILE NOASTRE

Selendar este special conceput pentru tine, cel organizat, intreprinzator, implicat 110% in afacerea pe care o conduci, cel care vrei sa tii un ochi deschis chiar si atunci cand iti iei o pauza bine meritata.
Aceasta aplicatie web iti ofera posibilitatea de a administra afacerea ta de oriunde ai fi. Ai acces la programul de lucru al angajatilor tai, la baza de date a clientilor, poti urmari in permanenta progresul afacerii tale accesand modulul de rapoarte si statistici si poti oricand urmari si/sau modifica serviciile pe care le oferi. Toate acestea sunt de acum la un clic distanta


Administrare Angajati

Administrarea de personal poate crea adesea piedici in buna desfasurare a activitatii de HR

Detalii

Administrare Servicii

Poti administra personalul astfel incat sa depasesti piedicile care pot interveni in buna desfasurare a activitatii de HR.

Detalii

Rapoarte Detaliate

Ai toate statisticile disponibile pentru a putea urmari succesul campaniei tale in timp real.

Detalii

Promovarea Serviciilor

Aplicatia Selendar iti permite promovarea serviciilor
si produselor tale direct publicului tinta.

Detalii

Baze de Date Clienti

Compania ta are nevoie de baze de date cu clienti pentru a fi in contact cu serviciile cautate si a gasi noi modalitati de a creste in plan financiar.

Detalii

Acces Online Cloud

Ai acces la toate datele tale din cloud chiar daca nu esti la PC

Detalii

Modul Programare Online

Clientii tai se bucura de posibilitatea de a se programa singuri, online, simplu si rapid.

Detalii

125
CLIENTI MULTUMITI
45832
PROGRAMARI
91664
SMS-URI TRIMISE
98900
MAIL-URI TRIMISE


STATISTICI SI RAPOARTE

Ai nevoie in permanenta sa stii unde te aflii pentru a gasi noi oportunitati de dezvoltare. Selendar iti ofera posibilitatea de a urmarii ce servicii sau produse s-au vandut cel mai bine, ce angajati au fost mai productivi, ce incasari a avut compania ta in perioada de timp aleasa de tine.

Statisticile si rapoartele iti sunt accesibile de oriunde te-ai afla, iar generarea si tiparirea rapoartelor si formularelor este independenta de configuratia hardware a sistemelor de calcul.

ADMINISTRAREA AFACERII

Selendar iti permite sa-ti configurezi afacerea din punct de vedere al organziarii angajatilor si interactuinii cu clientii de la A la Z. Aplicatia noastra face acest lucru prin posibilitatea configurarii programului de lucru individual pe fiecare angajat, task-urile pe care le are si clientii sai. Totodata poti vedea in timp real indeplinirea lor si incasarile pe fiecare membru al echipei sau pe produse si servicii.

Clientii tai raman mere in legatura cu tine prin sistemul automat de notificari sms/mail. Unul din marile tale avantaje va fi faptul ca clientii in ma putin de 30 de secunde isi pot stabili intalnirele cu angajatii in programul definit de tine. In acest mod poti optimiza timpul in asa fel incat nimeni nu va veni la munca sa taie frunza la caini sau sa refuze intalniri spunand ca are agenda plina, ve fi mult mai conectat si transparent cu clientul, iar el va fi multumit. Toate acestea se vor reflecta in PRODUCTIVITATE, INCASARI si relatia TA cu CLIENTUL.

 


DE CE SELENDAR ?Multiple configuratii de abonamente

Sistem notificari prin Email/SMS

Oprimizat pentru performanta sporita

Administrare liste de produse/servicii

Arhiva istoric servicii/programari

Posibilitatea configurarii SMTP

Atribuire imagini angajati/servicii

Incarcare rapida prin AJAX

Fara reclame in cadrul sistemului


ADMINISTRARE ONLINE


Planificare

Asigurate ca toata lumea este informata de programul de lucru al angajatilor tai.

1

Administrare

Gestioneaza serviciile / produsele si programul de lucru al angajatilor astfel incat sa sporesti eficenta afacerii tale cu pana la 100%

2

Servicii

Iti poti defini singur serviciile, atat in ceea ce priveste durata, costul si cine le efectueaza. Toatea acesta permit clientului sa stie cand vine, cand pleaca, cat il costa si cine se va ocupa de el.

4

Productivitate

Planifici programarile, administrezi serviciile si eficientizezi afacerea. Intr-un singur cuvant productivitate.

5

PARTENERI SI CLIENTI