Foloseste aplicatia Selendar

Foloseste aplicatia Selendar
Aceasta aplicatie web iti ofera posibilitatea de a administra afacerea ta de oriunde ai fi. Ai acces la programul de lucru al angajatilor tai, la baza de date a clientilor, poti urmari in permanenta progresul afacerii tale accesand modulul de rapoarte si statistici si poti oricand urmari si/sau modifica serviciile pe care le oferi. Toate acestea sunt de acum la un clic distanta

Compania ta are nevoie de baze de date cu clienti pentru a fi in contact cu serviciile cautate si a gasi noi modalitati de a creste in plan financiar.Poti administra personalul astfel incat sa depasesti piedicile care pot interveni in buna desfasurare a activitatii de HR.

Selendar iti permite sa-ti configurezi afacerea din punct de vedere al organziarii angajatilor si interactuinii cu clientii de la A la Z. Aplicatia noastra face acest lucru prin posibilitatea configurarii programului de lucru individual pe fiecare angajat, task-urile pe care le are si clientii sai.

Totodata poti vedea in timp real indeplinirea lor si incasarile pe fiecare membru al echipei sau pe produse si servicii.

Testeaza cum este sa faci o programare in 30 de secunde si oferale clientilor posibilitatea de a se programa singuri online. Acum relaxeaza-te, toata lumea va fi instintata prin sistemul de notificari automat mail/sms.

Selendar Romania este un proiect fondat de catre AMG FUTURE DEVELOPEMENT.

Share

Recent Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + seven =